2015-08-15 09:47:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ne hajtsa túl magát

Napi horoszkóp augusztus 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Kos jegyét csak jó fényszögek érik. Most van alkalma összeszedni magát, növelheti az önbizalmát, az érzelmei fellángolnak és viszonzásra találnak. Az új kaland izgalmas, és sokat ígér. Ha már családban él, akkor azonban ellen kell állnia a kísértésnek!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A harmadik ház uralkodója együtt áll a Vénusszal, ez azt jelenti, hogy utazás közben kellemes élményekben lesz része, - még a tömegközlekedési eszközökön is!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma igazán fantasztikus és különleges találkozásokban lehet része. Mostanában kevesebbet volt a szabad levegőn, ideje egy hatalmas sétát tegyen a közeli parkban.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma egyre erősebbnek és energikusabbnak érezheti magát. Nem ismeri a fáradtságot, és végre ön is mutathat valami különlegeset a barátainak. Visszatért az életkedve, és miután a Hold együtt áll a Vénusszal, a szerelemhez is újra kedvet kap...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap már szorosan együtt áll a Vénusszal: a hétvégén könnyen szerelemre lobbanhat! Észre sem veszi, és valaki pár kedves szóval már le is vette a lábáról...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold már a Szűz jegyének elején jár, és közelít a Jupiterhez. Szüksége van különleges élményekre: utazzon el, menjen el egy kiállításra, vagy keresse fel a Vidámparkot, ez remek szórakozást ígér a mai napra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A legjobb lenne, ha valamelyik tó partján töltené el a hétvégének legalább az első napját. Keresse fel valamelyik szabad strandot, mert most a természet lágy ölén kapcsolatokat is könnyebben létesíthet, és Ámor önt szemelte ki mai „áldozatául".

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz sajnos még nehezíti a Skorpiók mindennapjait. Úgy érezheti, mintha összehangolt támadás indult volna ön ellen, és mintha mindenki önre vadászna. Amíg nem ismeri el, hogy ön is hibázott, addig nincs módja a zavar elhárítására...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha ma utazik, jobb, ha még az utolsó pillanatban is érdeklődik arról, nem történt-e a munkahelyén valami fontos változás. Ne maradjon bizonytalanságban, mert akkor az egész nyaralását elronthatja a nyugtalanság.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön híres arról, hogy rendkívül jó a memóriája, de most egy apró feledékenység kellemetlen helyzetbe sodorhatja. Jól gondolja át mi az, amit feltétlenül el kell intéznie. Alaposan nézze át a naptárát is: lehetséges, hogy elfelejtett egy mai esküvőt?

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars már az Oroszlán jegyében áll: elég türelmetlen lesz, és folyamatosan lefoglalják a problémák, amiket meg akar oldani. Ne hajtsa túl magát. A feladatok holnap, sőt, a jövő héten is megvárják.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter már a Szűz jegyében áll: szerencsés nap lesz ez a mai! Gondoljon csak arra, hogy mennyi áldást kapott az égiektől, és már akkor is mázlistának érzi majd magát, ha nem történik semmi különös...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: